Плащане и доставка

Доставка на стоки от онлайн магазин „АроматиМода" се извършва с куриерска фирма „Еконт“. В почивните дни и официалните празници доставки не се осъществяват. Време за доставка - от 24 до 72 часа.


Цени за доставка за цялата страна:

За поръчка над 100.00 лева - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт Експрес.


За доставка до адрес на получателя може да бъдат начислени допълнителни такси.


Доставката може да бъде до точен адрес или до най-близкия до вас офис на „Еконт“, откъдето да я вземете в удобно за вас време. Най-близкият до вас офис можете да откриете в "Офис локатор" от приложението на "Еконт".

 

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на aromatimoda.com 

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката aromatimoda.com не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, aromatimoda.com се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока

На нашите клиенти предоставяме и новата за българския онлайн пазар услуга „Пробвай преди да платиш“. С тази услуга клиентът може в рамките на 5 минути да пробва поръчаната стока, за да добие реална представа за нея. При отказ за получаване клиентът трябва да заплати доставката и връщането на стоката. Когато става въпрос за стоки, с определен заявен от купувача размер и се налага да бъдат изпробвани, молим при разопаковане на стоките максимално добре да запазвате опаковката, за да можем да я ползваме в случай, че решите да върнете стоката.

Цената на доставката до страни от Европейският съюз е според тарифите на куриерска фирма „Еконт“

 

Начини на плащане

Плащане чрез наложен платеж

При получаване на поръчката клиентът заплаща в брой и лично на куриера сумата за поръчката и доставката.

 

Плащане чрез банков превод

Ако сте избрали начин на плащане чрез банков превод и сте ни изпратили сумата по поръчката и стойността на доставката, оператор от екипа ни ще се свърже с вас до 12 часа от получаване на превода. При този вид плащане не дължите нищо на куриера.

Бенефициент: ЕТ„Пеблана - Наталия Русева”
Банка: UNCR
Сметка (IBAN): BG52UNCR96601067059011
BIC: UNCRBGSF
Основание: номера на вашата поръчка